Nutriční hodnoty (Chorvatská blitva)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 077 kJ / 497 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,10 g |
| Tuky | 27,89 g |
| – nasycené | 1,94 g |
| – nenasycené | 24,55 g |
| –– mononenasycené | 17,33 g |
| –– polynenasycené | 7,22 g |
| ––– omega 3 | 2,28 g |
| Vláknina | 10,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 22 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 51,00 g |
| – cukry | 3,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 středních, pevnějších brambor | Brambor zimní | 250 g |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| 3 3 velké hrsti mangoldu (špenátu) | Mangold | |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce oleje | Olej řepkový | 27.5 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |