Nutriční hodnoty (Zeleninový salát s ořechy, řepou a sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 298 kJ / 310 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,69 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 9,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,69 g |
| Tuky | 21,34 g |
| – nasycené | 6,39 g |
| – nenasycené | 14,67 g |
| –– mononenasycené | 7,30 g |
| –– polynenasycené | 7,38 g |
| ––– omega 3 | 3,02 g |
| Vláknina | 5,50 g |
| Cholesterol | 24 mg |
| Sodík | 481 mg |
| Sůl | 1,09 g |
| Sacharidy | 13,10 g |
| – cukry | 8,60 g |
| ––– laktóza | 2,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 1/2 ledového salátu | Salát ledový čerstvý | 200 g |
| 1/2 1/2 kedlubny | Kedluben čerstvý | 90 g |
| 1 lžíce 1 lžíce dýňového oleje | Olej dýňový | 15 ml |
| 1 hrst 1 hrst vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
| trocha trocha sterilované červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
| 40 g 40 g přírodního sýru (žervé) | Sýr kravský tvrdý 30% | 40 g |