Nutriční hodnoty (Trnavská pomazánka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 8 885 kJ / 2 124 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 36,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 36,00 g |
| Tuky | 108,40 g |
| – nasycené | 8,50 g |
| – nenasycené | 93,90 g |
| –– mononenasycené | 65,20 g |
| –– polynenasycené | 28,70 g |
| ––– omega 3 | 8,20 g |
| Vláknina | 92,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,20 g |
| Sůl | 15,00 g |
| Sacharidy | 222,00 g |
| – cukry | 170,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg cibule | Cibule čerstvá | 1000 g |
| 1 kg 1 kg rajčat | Rajče červené čerstvé | 1000 g |
| 1 kg 1 kg kapie | Paprika červená čerstvá | 1000 g |
| 1 dl 1 dl oleje | Olej řepkový | 100 ml |
| 1 dl 1 dl octa | Ocet lihový | 100 ml |
| 1 1 lžíca horčice | Hořčice plnotučná | |
| 5 5 feferonek (podle chuti) | Chilli paprička čerstvá | |
| 1 lžíce 1 lžíce soli | Sůl mořská | 15 g |