Nutriční hodnoty (Buchta s jablky a čokoládou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 18 137 kJ / 4 335 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,61 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 51,80 g |
Tuky | 149,43 g |
– nasycené | 15,15 g |
– nenasycené | 121,94 g |
–– mononenasycené | 85,16 g |
–– polynenasycené | 36,78 g |
––– omega 3 | 10,45 g |
Vláknina | 26,70 g |
Cholesterol | 556 mg |
Sodík | 444 mg |
Sůl | 1,63 g |
Sacharidy | 656,75 g |
– cukry | 287,75 g |
––– laktóza | 9,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
3/4 hrnku 3/4 hrnku pískového cukru | Cukr bílý | 187.5 g |
1 hrnek 1 hrnek kefíru | Kefír | 250 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
1 balíček 1 balíček kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 balíček 1 balíček vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 20 g |
3 3 střední jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
1 balíček 1 balíček skořicového cukru | Cukr skořicový | 20 g |
1 1 čokoláda na vaření | Čokoláda hořká 40% |