Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Buchta s jablky a čokoládou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie18 137 kJ /
4 335 kcal
Bílkoviny77,41 g
– z toho živočišné bílkoviny25,61 g
– z toho rostlinné bílkoviny51,80 g
Tuky149,43 g
– nasycené15,15 g
– nenasycené121,94 g
–– mononenasycené85,16 g
–– polynenasycené36,78 g
––– omega 310,45 g
Vláknina26,70 g
Cholesterol 556 mg
Sodík 444 mg
Sůl1,63 g
Sacharidy656,75 g
– cukry287,75 g
––– laktóza9,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
3/4 hrnku 3/4 hrnku pískového cukru Cukr bílý 187.5 g
1 hrnek 1 hrnek kefíru Kefír 250 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
1 balíček 1 balíček kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 balíček 1 balíček vanilkového cukru Cukr vanilkový 20 g
3 3 střední jablka Jablko čerstvé 450 g
1 balíček 1 balíček skořicového cukru Cukr skořicový 20 g
1 1 čokoláda na vaření Čokoláda hořká 40%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.