Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Francouzské vepřové maso)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 496 kJ /
2 031 kcal
Bílkoviny50,96 g
– z toho živočišné bílkoviny45,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,96 g
Tuky190,34 g
– nasycené38,11 g
– nenasycené137,41 g
–– mononenasycené46,06 g
–– polynenasycené91,36 g
––– omega 32,10 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 380 mg
Sodík 3,61 g
Sůl9,00 g
Sacharidy26,60 g
– cukry21,40 g
––– laktóza13,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 plátky 4 plátky vepřové kýty Vepřová kýta
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olej Olej řepkový
kečup Kečup sladký
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
20 dkg 20 dkg eidamu Sýr kravský tvrdý 30% 200 g
20 dkg 20 dkg majonézy Majonéza 200 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.