Nutriční hodnoty (Francouzské vepřové maso)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 8 496 kJ / 2 031 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 50,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 45,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,96 g |
| Tuky | 190,34 g |
| – nasycené | 38,11 g |
| – nenasycené | 137,41 g |
| –– mononenasycené | 46,06 g |
| –– polynenasycené | 91,36 g |
| ––– omega 3 | 2,10 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 380 mg |
| Sodík | 3,61 g |
| Sůl | 9,00 g |
| Sacharidy | 26,60 g |
| – cukry | 21,40 g |
| ––– laktóza | 13,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky vepřové kýty | Vepřová kýta | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový | |
| kečup | Kečup sladký | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 20 dkg 20 dkg eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
| 20 dkg 20 dkg majonézy | Majonéza | 200 g |