Nutriční hodnoty (Francouzské vepřové maso)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 8 496 kJ / 2 031 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 45,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,96 g |
Tuky | 190,34 g |
– nasycené | 38,11 g |
– nenasycené | 137,41 g |
–– mononenasycené | 46,06 g |
–– polynenasycené | 91,36 g |
––– omega 3 | 2,10 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 380 mg |
Sodík | 3,61 g |
Sůl | 9,00 g |
Sacharidy | 26,60 g |
– cukry | 21,40 g |
––– laktóza | 13,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky vepřové kýty | Vepřová kýta | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový | |
kečup | Kečup sladký | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
20 dkg 20 dkg eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
20 dkg 20 dkg majonézy | Majonéza | 200 g |