Nutriční hodnoty (Vinná klobása trochu jinak)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 7 804 kJ / 1 865 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 66,58 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 53,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,98 g |
| Tuky | 131,19 g |
| – nasycené | 71,87 g |
| – nenasycené | 58,27 g |
| –– mononenasycené | 33,38 g |
| –– polynenasycené | 24,89 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 25,88 g |
| Cholesterol | 237 mg |
| Sodík | 6,30 g |
| Sůl | 15,50 g |
| Sacharidy | 92,80 g |
| – cukry | 36,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 350-400 g 350-400 g vinné klobásy | Klobása vinná | 375 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 5 5 brambor | Brambor zimní | 250 g |
| 400 g 400 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 400 g |
| 1 1 větší jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| kmín (nebo jiné koření dle chuti) | Kmín | |
| 50-60 g 50-60 g sádla | Sádlo vepřové | 55 g |