Nutriční hodnoty (Buřty na černém pivu a zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 11 680 kJ / 2 792 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 146,03 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 140,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,03 g |
Tuky | 200,60 g |
– nasycené | 120,26 g |
– nenasycené | 80,23 g |
–– mononenasycené | 30,07 g |
–– polynenasycené | 50,16 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 21,28 g |
Cholesterol | 500 mg |
Sodík | 8,23 g |
Sůl | 20,00 g |
Sacharidy | 81,95 g |
– cukry | 24,99 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg buřtů | Párek vepřový | 1000 g |
1 1 pikantní kečup | Kečup ostrý | |
250 ml 250 ml černého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | 250 ml |
2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
4 4 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
1 1 cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |