Nutriční hodnoty (Buřty na černém pivu a zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 11 680 kJ / 2 792 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 146,03 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 140,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,03 g |
| Tuky | 200,60 g |
| – nasycené | 120,26 g |
| – nenasycené | 80,23 g |
| –– mononenasycené | 30,07 g |
| –– polynenasycené | 50,16 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 21,28 g |
| Cholesterol | 500 mg |
| Sodík | 8,23 g |
| Sůl | 20,00 g |
| Sacharidy | 81,95 g |
| – cukry | 24,99 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg buřtů | Párek vepřový | 1000 g |
| 1 1 pikantní kečup | Kečup ostrý | |
| 250 ml 250 ml černého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | 250 ml |
| 2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 4 4 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
| 1 1 cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
| 6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |