Nutriční hodnoty (Filé s česnekovo-petrželkovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 077 kJ / 735 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,94 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 4,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,14 g |
| Tuky | 60,20 g |
| – nasycené | 40,10 g |
| – nenasycené | 17,90 g |
| –– mononenasycené | 16,00 g |
| –– polynenasycené | 1,90 g |
| ––– omega 3 | 0,60 g |
| Vláknina | 6,86 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 73 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 24,00 g |
| – cukry | 7,48 g |
| ––– laktóza | 6,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 porce 4 porce rybího filé | Treska filet | |
| 200 ml 200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
| 100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
| 6-8 stroužků 6-8 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 49 g |
| hrst hrst nasekané hladkolisté petrželky | Petržel nať čerstvá | |
| máslo | Máslo kravské | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| citrónová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| sůl | Sůl mořská |