Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečené brambory se sýrovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 819 kJ /
2 108 kcal
Bílkoviny78,45 g
– z toho živočišné bílkoviny53,91 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,54 g
Tuky95,25 g
– nasycené61,73 g
– nenasycené30,39 g
–– mononenasycené27,37 g
–– polynenasycené3,02 g
––– omega 30,81 g
Vláknina29,74 g
Cholesterol 321 mg
Sodík 3,33 g
Sůl8,15 g
Sacharidy221,64 g
– cukry48,06 g
––– laktóza32,59 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg brambor (uvařených ve slupce) Brambor zimní 1000 g
30 g 30 g másla Máslo kravské 30 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
500 ml 500 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
150 g 150 g nivy Niva 50% t. v s. 150 g
150 g 150 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 150 ml
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
petrželka Petržel nať čerstvá
pažitka Pažitka čerstvá
bazalka Bazalka čerstvá
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.