Nutriční hodnoty (Maďarská vepřová plec)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 973 kJ / 472 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 62,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 59,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,78 g |
| Tuky | 12,77 g |
| – nasycené | 3,15 g |
| – nenasycené | 6,36 g |
| –– mononenasycené | 5,52 g |
| –– polynenasycené | 0,84 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 13,20 g |
| Cholesterol | 195 mg |
| Sodík | 198 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 21,30 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g vepřové plece | Vepřová plec | 300 g |
| 1 1 malý pórek | Pórek čerstvý | |
| 2 2 klobásy (nejlépe maďarských nebo nějakých pikantnějších) | Klobása | |
| 2 lžíce 2 lžíce grilovaného koření | Pepř černý | 30 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| tuk | Margarín | |
| hladká mouka na zahuštění | Mouka pšeničná hladká | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| kmín | Kmín |