Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Maďarská vepřová plec)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 973 kJ /
472 kcal
Bílkoviny62,48 g
– z toho živočišné bílkoviny59,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,78 g
Tuky12,77 g
– nasycené3,15 g
– nenasycené6,36 g
–– mononenasycené5,52 g
–– polynenasycené0,84 g
––– omega 30,06 g
Vláknina13,20 g
Cholesterol 195 mg
Sodík 198 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy21,30 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g vepřové plece Vepřová plec 300 g
1 1 malý pórek Pórek čerstvý
2 2 klobásy (nejlépe maďarských nebo nějakých pikantnějších) Klobása
2 lžíce 2 lžíce grilovaného koření Pepř černý 30 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
tuk Margarín
hladká mouka na zahuštění Mouka pšeničná hladká
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
kmín Kmín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.