Nutriční hodnoty (Maďarská vepřová plec)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 973 kJ / 472 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 59,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,78 g |
Tuky | 12,77 g |
– nasycené | 3,15 g |
– nenasycené | 6,36 g |
–– mononenasycené | 5,52 g |
–– polynenasycené | 0,84 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 13,20 g |
Cholesterol | 195 mg |
Sodík | 198 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 21,30 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g vepřové plece | Vepřová plec | 300 g |
1 1 malý pórek | Pórek čerstvý | |
2 2 klobásy (nejlépe maďarských nebo nějakých pikantnějších) | Klobása | |
2 lžíce 2 lžíce grilovaného koření | Pepř černý | 30 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
tuk | Margarín | |
hladká mouka na zahuštění | Mouka pšeničná hladká | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín |