Nutriční hodnoty (Zelenina v soli)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 42 944 kJ / 10 264 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 424,80 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 424,80 g | 
| Tuky | 82,96 g | 
| – nasycené | 21,46 g | 
| – nenasycené | 59,07 g | 
| –– mononenasycené | 28,59 g | 
| –– polynenasycené | 30,48 g | 
| ––– omega 3 | 0,00 g | 
| Vláknina | 884,40 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 3 215,97 g | 
| Sůl | 8 038,64 g | 
| Sacharidy | 1 512,32 g | 
| – cukry | 856,16 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 10 kg 10 kg mrkve | Mrkev čerstvá | 10000 g | 
| 10 kg 10 kg petržele | Petržel kořenová čerstvá | 10000 g | 
| 8 8 velkých celerů | Celer bulva čerstvá | 4320 g | 
| 8 kg 8 kg kuchyňské soli | Sůl mořská | 8000 g |