Nutriční hodnoty (Protichřipkový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 273 kJ / 304 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,88 g |
| Tuky | 1,95 g |
| – nasycené | 0,58 g |
| – nenasycené | 1,07 g |
| –– mononenasycené | 0,18 g |
| –– polynenasycené | 0,89 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 24,54 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 4,16 g |
| Sůl | 10,20 g |
| Sacharidy | 49,70 g |
| – cukry | 43,04 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 1 1 větší jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce strouhaného křenu | Křen čerstvý | 15 g |
| 200 g 200 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |