Nutriční hodnoty (Dvojité vepřové)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 087 kJ / 1 694 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 148,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 148,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,40 g |
| Tuky | 105,10 g |
| – nasycené | 27,04 g |
| – nenasycené | 55,05 g |
| –– mononenasycené | 45,11 g |
| –– polynenasycené | 9,94 g |
| ––– omega 3 | 0,44 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 338 mg |
| Sodík | 2,85 g |
| Sůl | 6,50 g |
| Sacharidy | 6,60 g |
| – cukry | 1,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 500 g |
| 300 g 300 g uzeného bůčku | Vepřový bok uzený | 300 g |
| 200 ml 200 ml bílého suchého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
| rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
| tymián | Tymián sušený | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| lžíce lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| lžíce lžíce másla | Máslo kravské | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |