Nutriční hodnoty (Tvarohovo-jablečné postrouhané řezy (bezvaječné))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 10 411 kJ / 2 488 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,91 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 28,52 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,39 g |
Tuky | 91,72 g |
– nasycené | 27,48 g |
– nenasycené | 60,74 g |
–– mononenasycené | 41,13 g |
–– polynenasycené | 19,61 g |
––– omega 3 | 1,46 g |
Vláknina | 22,76 g |
Cholesterol | 42 mg |
Sodík | 346 mg |
Sůl | 1,09 g |
Sacharidy | 310,79 g |
– cukry | 154,23 g |
––– laktóza | 10,47 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 150 g |
50 g 50 g jemně mleté pšeničné celozrnné mouky | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | 50 g |
1 lžička 1 lžička kakaa (vrchovatá) | Kakao prášek | 3 g |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
2 lžíce 2 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 30 ml |
1 lžíce 1 lžíce rumu | Rum | 17 ml |
1 lžíce 1 lžíce cukru krupice (nebo vanilkový cukr) | Cukr bílý | 12 g |
125 g 125 g hery (nebo másla) | Margarín | 125 g |
250 g 250 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
3 lžíce 3 lžíce rumu | Rum | 51 ml |
70 g 70 g cukru krupice | Cukr bílý | 70 g |
1/2 lžíce 1/2 lžíce Solamylu (nebo vanilkový pudink) | Bramborový škrob | 7.5 g |
4 4 menší oloupaná jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
tuk na vymazání formy | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hrubá |