Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tvarohovo-jablečné postrouhané řezy (bezvaječné))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie10 411 kJ /
2 488 kcal
Bílkoviny51,91 g
– z toho živočišné bílkoviny28,52 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,39 g
Tuky91,72 g
– nasycené27,48 g
– nenasycené60,74 g
–– mononenasycené41,13 g
–– polynenasycené19,61 g
––– omega 31,46 g
Vláknina22,76 g
Cholesterol 42 mg
Sodík 346 mg
Sůl1,09 g
Sacharidy310,79 g
– cukry154,23 g
––– laktóza10,47 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 150 g
50 g 50 g jemně mleté pšeničné celozrnné mouky Mouka pšeničná celozrnná hrubá 50 g
1 lžička 1 lžička kakaa (vrchovatá) Kakao prášek 3 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
2 lžíce 2 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 30 ml
1 lžíce 1 lžíce rumu Rum 17 ml
1 lžíce 1 lžíce cukru krupice (nebo vanilkový cukr) Cukr bílý 12 g
125 g 125 g hery (nebo másla) Margarín 125 g
250 g 250 g měkkého tvarohu Tvaroh polotučný 250 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
3 lžíce 3 lžíce rumu Rum 51 ml
70 g 70 g cukru krupice Cukr bílý 70 g
1/2 lžíce 1/2 lžíce Solamylu (nebo vanilkový pudink) Bramborový škrob 7.5 g
4 4 menší oloupaná jablka Jablko čerstvé 600 g
tuk na vymazání formy Margarín
hrubá mouka na vysypání formy Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.