Nutriční hodnoty (Zelí po moravsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 612 kJ / 385 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,06 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,46 g |
| Tuky | 29,78 g |
| – nasycené | 14,42 g |
| – nenasycené | 15,05 g |
| –– mononenasycené | 12,01 g |
| –– polynenasycené | 3,04 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 0,12 g |
| Cholesterol | 27 mg |
| Sodík | 1 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 28,22 g |
| – cukry | 25,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 hlávka zelí | Zelí bílé čerstvé | |
| 2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
| 4 plátky 4 plátky slaniny | Špek | |
| 1 1 cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| kmín | Kmín | |
| 1 lžíce 1 lžíce octa | Ocet lihový | 15 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |
| 1 lžička 1 lžička hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 4 g |