Nutriční hodnoty (Francouzský zapečený květák / dietni)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 639 kJ / 392 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 39,53 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 39,53 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 20,36 g |
| – nasycené | 8,94 g |
| – nenasycené | 8,76 g |
| –– mononenasycené | 7,00 g |
| –– polynenasycené | 1,76 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 341 mg |
| Sodík | 1,31 g |
| Sůl | 2,96 g |
| Sacharidy | 12,60 g |
| – cukry | 11,90 g |
| ––– laktóza | 11,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 menší květák | Květák čerstvý | |
| 50 g 50 g šunky | Šunka vepřová vařená | 50 g |
| 70 g 70 g eidamu 30% | Sýr kravský tvrdý 30% | 70 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 150 ml 150 ml nízkotučného mléka | Mléko kravské odstředěné | 150 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| petrželovou nať | Petržel nať čerstvá |