Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rychlý lilek s česnekem

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

8. 8. 2013 20:22

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie2 699 kJ / 645 kcal
Bílkoviny25,20 g
Tuky1,68 g
Vláknina12,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 84 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy126,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Inspirovala jsem se zde: http://www.gurmanka.cz/2010/01/genialne-jednoduchy...

Tento a další recepty bez lepku, mléka a vajec naleznete na mých stránkách http://www.varimbezlepkumlekavajec.estranky.cz/.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

casino

19. 7. 2015 23:33

petram:
"...a necháme půl hodiny vypotit."
PROČ?
V tomto případě je to dost neobvyklé.
Napřed jsem si myslel, že citujete zdroj..., ona gurmanka.cz toho dost napovídá a někdy se i sekne, ale v jejím receptu není o pocení lilku ani plk :-O
Tímto se omlouvám, že jsem o její erudici zase pochyboval...;-)

JanaDorazinova

7. 10. 2013 17:10

petram:;-) ty máš hezčí!:-):-))

petram

7. 10. 2013 08:23

Jana Remkova: Děkuji, krásná fotka :-K

JanaDorazinova

6. 10. 2013 12:34

Vynikající dobrota!!! Přidávám foto;-)

petram

15. 8. 2013 14:06

snazilka: Děkuji, taková chvála jen potěší :) :-K

snazilka

15. 8. 2013 14:03

Nevěřila bych, že přece jen někdy dokážu sníst lilek a ještě si na něm pochutnám - vděčím za to jen tomuto vynikajícímu receptu!!! Dokonce i manžel, který má také problém se zeleninou, se nechal přilákat tou vůní až z venku a půlku mi snědl;-) Místo bylinek jsem použila grilovací a steakové koření. S mým novým kamarádem se teď uvidíme určitě častěji...:-):-K:yes::yes::yes:

rebeka

14. 8. 2013 17:10

jak prosté, milý Watsone.. a jak dobré:-8:-p;-):-):yes::yes:

magdalenka

9. 8. 2013 11:32

Klara:My sme mali včera vonku +40 v chládku...keď som otvorila dvere na terasu, mala som dojem, že to vanie horúčava ako z trúby.
Takto upravený baklažán mám veľmi rada, človek ho zlupne raz dva.;-)

Klara

9. 8. 2013 11:06

Beriem, mám baklažán rada,:-p ale pri 35°C teplote v byte,/pri dvoch ventilátoroch/ zapájať trúbu na 200°c, na 40 minút, je hotová samovražda;-(;-(:-O:-O

JanaDorazinova

9. 8. 2013 10:29

Jednoduché, rychlé, skvělé:-p:yes:

Eliza

8. 8. 2013 20:42

Recept znám, výsledek je báječný. Doporučuji.:yes::-p

pipre

8. 8. 2013 20:38

Tak to se mi líbí právě pro tu jednoduchost. Někdy opravdu stačí jedna, dvě bylinky, trochu koření a člověk aspoň cítí, to jí:-):yes:+1

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: lilek rychly recept jak se jí lilek rychly lilek lilek recepty recepty z lilku rychlý recept z lilku www kuchynské recepty lilek lilek s česnekem lilek rychlé recepty rychlý a jednoduchý recept s lilkem recept rychly z lilku priprava kuchynska lilku lilkový salát recept zapečený lilek s česnekem neobvyklé recepty s česnekem co se ji z lilku rychlé recepty z lilku lilek se jí celý lilek jak se jí jak se poti lilek

Suroviny: lilek, česnek, olej olivový, sůl, pepř, rozmarýn

TopRecepty.cz

Rychlý lilek s česnekem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QX0l