Nutriční hodnoty (Vepřová plec s česnekovo-špenátovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 420 kJ / 1 295 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 112,34 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 104,30 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,04 g |
| Tuky | 82,02 g |
| – nasycené | 45,37 g |
| – nenasycené | 28,76 g |
| –– mononenasycené | 25,20 g |
| –– polynenasycené | 3,56 g |
| ––– omega 3 | 0,70 g |
| Vláknina | 11,63 g |
| Cholesterol | 525 mg |
| Sodík | 392 mg |
| Sůl | 1,10 g |
| Sacharidy | 23,83 g |
| – cukry | 8,99 g |
| ––– laktóza | 6,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřové plece | Vepřová plec | 500 g |
| 200 ml 200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
| 6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce předsmažené cibule | Cibule čerstvá | 22.5 g |
| 200 g 200 g mraženého listového špenátu | Špenát mražený | 200 g |
| jíška | Jíška máslová | |
| olej | Olej řepkový | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| masový vývar | Vývar masový |