Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Výborná buchta s jablkovým rosolem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie18 883 kJ /
4 513 kcal
Bílkoviny68,91 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny42,87 g
Tuky139,48 g
– nasycené14,76 g
– nenasycené111,62 g
–– mononenasycené78,21 g
–– polynenasycené33,41 g
––– omega 39,32 g
Vláknina27,00 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 410 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy732,10 g
– cukry368,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
250 g 250 g cukru krupice Cukr bílý 250 g
10 lžic 10 lžic oleje Olej řepkový 110 ml
400 g 400 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 400 g
1 1 kypřicí prášek Kypřící prášek
300 ml 300 ml perlivé vody Voda sycená 300 ml
tuk na vymazání plechu Margarín
hrubá mouka na vysypání Mouka pšeničná hrubá
500 ml 500 ml jablečného moštu (nebo džusu) Šťáva z jablka 500 ml
2 2 vanilkové pudinky Puding v prášku 80 g
3 3 větší jablka Jablko čerstvé 450 g
cukr krupice (podle chuti a kyselosti jablek) Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.