Nutriční hodnoty (Výborná buchta s jablkovým rosolem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 18 883 kJ / 4 513 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,91 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 42,87 g |
Tuky | 139,48 g |
– nasycené | 14,76 g |
– nenasycené | 111,62 g |
–– mononenasycené | 78,21 g |
–– polynenasycené | 33,41 g |
––– omega 3 | 9,32 g |
Vláknina | 27,00 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 410 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 732,10 g |
– cukry | 368,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
250 g 250 g cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
10 lžic 10 lžic oleje | Olej řepkový | 110 ml |
400 g 400 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 400 g |
1 1 kypřicí prášek | Kypřící prášek | |
300 ml 300 ml perlivé vody | Voda sycená | 300 ml |
tuk na vymazání plechu | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání | Mouka pšeničná hrubá | |
500 ml 500 ml jablečného moštu (nebo džusu) | Šťáva z jablka | 500 ml |
2 2 vanilkové pudinky | Puding v prášku | 80 g |
3 3 větší jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
cukr krupice (podle chuti a kyselosti jablek) | Cukr bílý |