Nutriční hodnoty (Výborná buchta s jablkovým rosolem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 18 883 kJ / 4 513 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 68,91 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 42,87 g |
| Tuky | 139,48 g |
| – nasycené | 14,76 g |
| – nenasycené | 111,62 g |
| –– mononenasycené | 78,21 g |
| –– polynenasycené | 33,41 g |
| ––– omega 3 | 9,32 g |
| Vláknina | 27,00 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 410 mg |
| Sůl | 0,63 g |
| Sacharidy | 732,10 g |
| – cukry | 368,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 250 g 250 g cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
| 10 lžic 10 lžic oleje | Olej řepkový | 110 ml |
| 400 g 400 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 400 g |
| 1 1 kypřicí prášek | Kypřící prášek | |
| 300 ml 300 ml perlivé vody | Voda sycená | 300 ml |
| tuk na vymazání plechu | Margarín | |
| hrubá mouka na vysypání | Mouka pšeničná hrubá | |
| 500 ml 500 ml jablečného moštu (nebo džusu) | Šťáva z jablka | 500 ml |
| 2 2 vanilkové pudinky | Puding v prášku | 80 g |
| 3 3 větší jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
| cukr krupice (podle chuti a kyselosti jablek) | Cukr bílý |