Nutriční hodnoty (Tuřanská kotleta plněná kysaným zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 796 kJ / 1 146 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 185,82 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 180,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,82 g |
| Tuky | 33,72 g |
| – nasycené | 7,23 g |
| – nenasycené | 17,58 g |
| –– mononenasycené | 15,08 g |
| –– polynenasycené | 2,51 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 12,66 g |
| Cholesterol | 450 mg |
| Sodík | 448 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 20,50 g |
| – cukry | 9,48 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vepřové kotlety (4 rozklepané pláty) | Vepřová kotleta s kostí | 1000 g |
| 250 g 250 g kysaného tuřanského zelí | Zelí bílé čerstvé | 250 g |
| 1 1 chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
| 1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 papriková klobáska | Klobása | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| koření na žebra na medu (Kotány) | Grilovací koření | |
| slunečnicový olej | Olej slunečnicový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| kmín | Kmín |