Nutriční hodnoty (Hovězí v římském hrnci pro Mirku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 6 026 kJ / 1 440 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 205,35 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 202,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,35 g |
| Tuky | 13,90 g |
| – nasycené | 5,81 g |
| – nenasycené | 6,31 g |
| –– mononenasycené | 5,46 g |
| –– polynenasycené | 0,85 g |
| ––– omega 3 | 0,14 g |
| Vláknina | 10,65 g |
| Cholesterol | 480 mg |
| Sodík | 791 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 78,75 g |
| – cukry | 71,25 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg hovězí kližky (kostky) | Hovězí kližka | 1000 g |
| 300 g 300 g mražená mexická změs nebo jiná | ||
| 1 1 jablko (očištěné, kostky) | Jablko čerstvé | 150 g |
| 50-100 g 50-100 g rozinek | Rozinky | 75 g |
| 2-3 dcl 2-3 dcl červeného vína | Víno červené suché | 250 ml |
| citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř černý | Pepř černý | |
| špetka špetka kari koření | Kari | |
| svazek svazek mladé cibule (pokrájené) | Cibule čerstvá |