Nutriční hodnoty (Vepřová játra se zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 437 kJ / 821 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 101,19 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 97,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,19 g |
| Tuky | 15,18 g |
| – nasycené | 2,55 g |
| – nenasycené | 6,76 g |
| –– mononenasycené | 3,68 g |
| –– polynenasycené | 3,08 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 13,08 g |
| Cholesterol | 1,54 g |
| Sodík | 1,07 g |
| Sůl | 3,01 g |
| Sacharidy | 48,92 g |
| – cukry | 16,74 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřových jater | Játra vepřová | 500 g |
| 100 ml 100 ml bílého suchého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
| 300 g 300 g zeleninové směsi (podle chuti) | Mrkev mražená | 300 g |
| 1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 lžíce 3 lžíce cikánské omáčky (nebo pikantního kečupu) | ||
| 1 kostka 1 kostka zeleninového bujonu (nebo zeleninový vývar) | Bujón zeleninový | 10 g |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| olej | Olej řepkový |