Nutriční hodnoty (Vepřové podešve)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 710 kJ / 648 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,83 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,43 g |
Tuky | 38,39 g |
– nasycené | 9,30 g |
– nenasycené | 17,70 g |
–– mononenasycené | 14,10 g |
–– polynenasycené | 3,60 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 14,70 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 517 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 25,55 g |
– cukry | 14,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 plátků 5 plátků vepřového masa | Vepřová kýta | |
3-4 3-4 větší cibule | Cibule čerstvá | 245 g |
10 plátků 10 plátků slaniny | Špek | |
plnotučná hořčice | Hořčice plnotučná | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
červená sladká paprika | Paprika červená sušená | |
olej | Olej řepkový | |
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
5 plátků 5 plátků sýra | Sýr kravský tvrdý 30% |