Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové podešve)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 710 kJ /
648 kcal
Bílkoviny46,83 g
– z toho živočišné bílkoviny43,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,43 g
Tuky38,39 g
– nasycené9,30 g
– nenasycené17,70 g
–– mononenasycené14,10 g
–– polynenasycené3,60 g
––– omega 30,14 g
Vláknina14,70 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 517 mg
Sůl1,05 g
Sacharidy25,55 g
– cukry14,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 plátků 5 plátků vepřového masa Vepřová kýta
3-4 3-4 větší cibule Cibule čerstvá 245 g
10 plátků 10 plátků slaniny Špek
plnotučná hořčice Hořčice plnotučná
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
červená sladká paprika Paprika červená sušená
olej Olej řepkový
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
5 plátků 5 plátků sýra Sýr kravský tvrdý 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.