Nutriční hodnoty (Vepřové podešve)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 710 kJ / 648 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 46,83 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 43,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,43 g |
| Tuky | 38,39 g |
| – nasycené | 9,30 g |
| – nenasycené | 17,70 g |
| –– mononenasycené | 14,10 g |
| –– polynenasycené | 3,60 g |
| ––– omega 3 | 0,14 g |
| Vláknina | 14,70 g |
| Cholesterol | 1,30 g |
| Sodík | 517 mg |
| Sůl | 1,05 g |
| Sacharidy | 25,55 g |
| – cukry | 14,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 plátků 5 plátků vepřového masa | Vepřová kýta | |
| 3-4 3-4 větší cibule | Cibule čerstvá | 245 g |
| 10 plátků 10 plátků slaniny | Špek | |
| plnotučná hořčice | Hořčice plnotučná | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| červená sladká paprika | Paprika červená sušená | |
| olej | Olej řepkový | |
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 5 plátků 5 plátků sýra | Sýr kravský tvrdý 30% |