Nutriční hodnoty (Majonézová hrnkovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 8 342 kJ / 1 994 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 23,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 21,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
| Tuky | 98,90 g |
| – nasycené | 14,55 g |
| – nenasycené | 71,75 g |
| –– mononenasycené | 25,00 g |
| –– polynenasycené | 46,75 g |
| ––– omega 3 | 1,07 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 778 mg |
| Sodík | 1,05 g |
| Sůl | 2,53 g |
| Sacharidy | 252,25 g |
| – cukry | 250,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 hrnky hladké mouky (popř. 1 hrnek hladké+1 hrnek polohrubé mouky) | Mouka pšeničná hladká | |
| 1 hrnek 1 hrnek cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 2-3 2-3 vejce | Vejce slepičí | 175 g |
| 100 g 100 g majonézy | Majonéza | 100 g |
| 1/2 1/2 -1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| 1 1 kypřicí prášek | Kypřící prášek | |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| kakao (pouze do části těsta) | Kakao prášek | |
| mletá skořice | Skořice ceylonská mletá | |
| rozinky | Rozinky | |
| tuk na vymazání formy | Margarín | |
| mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hladká |