Nutriční hodnoty (Šumavský bramborový nákyp)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 461 kJ / 1 783 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 82,37 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,23 g |
Tuky | 59,69 g |
– nasycené | 31,81 g |
– nenasycené | 21,26 g |
–– mononenasycené | 18,63 g |
–– polynenasycené | 2,62 g |
––– omega 3 | 0,49 g |
Vláknina | 33,70 g |
Cholesterol | 369 mg |
Sodík | 7,23 g |
Sůl | 17,43 g |
Sacharidy | 169,53 g |
– cukry | 49,93 g |
––– laktóza | 17,61 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g brambor | Brambor zimní | 750 g |
500 g 500 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
350 g 350 g uzeného masa | Vepřová plec uzená | 350 g |
300 g 300 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 300 ml |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
125 ml 125 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 125 ml |
125 ml 125 ml bílého vína | Víno bílé suché | 125 ml |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
olej | Olej řepkový | |
muškátový oříšek | Muškátový oříšek | |
majoránka | Majoránka sušená | |
sladká mletá paprika | Paprika červená sušená | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |