Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Šumavský bramborový nákyp)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 461 kJ /
1 783 kcal
Bílkoviny106,60 g
– z toho živočišné bílkoviny82,37 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,23 g
Tuky59,69 g
– nasycené31,81 g
– nenasycené21,26 g
–– mononenasycené18,63 g
–– polynenasycené2,62 g
––– omega 30,49 g
Vláknina33,70 g
Cholesterol 369 mg
Sodík 7,23 g
Sůl17,43 g
Sacharidy169,53 g
– cukry49,93 g
––– laktóza17,61 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 g 750 g brambor Brambor zimní 750 g
500 g 500 g kysaného zelí Zelí bílé kvašené 500 g
350 g 350 g uzeného masa Vepřová plec uzená 350 g
300 g 300 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 300 ml
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
125 ml 125 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 125 ml
125 ml 125 ml bílého vína Víno bílé suché 125 ml
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
olej Olej řepkový
muškátový oříšek Muškátový oříšek
majoránka Majoránka sušená
sladká mletá paprika Paprika červená sušená
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.