Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zelný eintopf)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 341 kJ /
1 755 kcal
Bílkoviny36,28 g
– z toho živočišné bílkoviny5,17 g
– z toho rostlinné bílkoviny31,11 g
Tuky89,77 g
– nasycené43,05 g
– nenasycené44,76 g
–– mononenasycené36,87 g
–– polynenasycené7,89 g
––– omega 30,23 g
Vláknina49,75 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 2,02 g
Sůl4,30 g
Sacharidy177,88 g
– cukry82,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g červené řepy Červená řepa čerstvá 300 g
500 g 500 g červeného zelí Zelí červené čerstvé 500 g
500 g 500 g bílého zelí Zelí bílé čerstvé 500 g
500 g 500 g brambor Brambor zimní 500 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
100 g 100 g uzené slaniny Špek 100 g
250 ml 250 ml hovězího vývaru nebo horké vody Vývar hovězí 250 ml
1 lžička 1 lžička kmínu Kmín 5 g
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
1 1 hřebíček Hřebíček
6 6 česnekových klobás Klobása
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.