Nutriční hodnoty (Zelný eintopf)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 341 kJ / 1 755 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 36,28 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,17 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 31,11 g |
| Tuky | 89,77 g |
| – nasycené | 43,05 g |
| – nenasycené | 44,76 g |
| –– mononenasycené | 36,87 g |
| –– polynenasycené | 7,89 g |
| ––– omega 3 | 0,23 g |
| Vláknina | 49,75 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 2,02 g |
| Sůl | 4,30 g |
| Sacharidy | 177,88 g |
| – cukry | 82,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g červené řepy | Červená řepa čerstvá | 300 g |
| 500 g 500 g červeného zelí | Zelí červené čerstvé | 500 g |
| 500 g 500 g bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | 500 g |
| 500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 100 g 100 g uzené slaniny | Špek | 100 g |
| 250 ml 250 ml hovězího vývaru nebo horké vody | Vývar hovězí | 250 ml |
| 1 lžička 1 lžička kmínu | Kmín | 5 g |
| 1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
| 1 1 hřebíček | Hřebíček | |
| 6 6 česnekových klobás | Klobása | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |