Nutriční hodnoty (Zelný eintopf)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 341 kJ / 1 755 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,17 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 31,11 g |
Tuky | 89,77 g |
– nasycené | 43,05 g |
– nenasycené | 44,76 g |
–– mononenasycené | 36,87 g |
–– polynenasycené | 7,89 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 49,75 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 2,02 g |
Sůl | 4,30 g |
Sacharidy | 177,88 g |
– cukry | 82,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g červené řepy | Červená řepa čerstvá | 300 g |
500 g 500 g červeného zelí | Zelí červené čerstvé | 500 g |
500 g 500 g bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | 500 g |
500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
100 g 100 g uzené slaniny | Špek | 100 g |
250 ml 250 ml hovězího vývaru nebo horké vody | Vývar hovězí | 250 ml |
1 lžička 1 lžička kmínu | Kmín | 5 g |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
1 1 hřebíček | Hřebíček | |
6 6 česnekových klobás | Klobása | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |