Nutriční hodnoty (Srdce na žampionech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 414 kJ / 99 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,97 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,30 g |
| Tuky | 2,23 g |
| – nasycené | 1,25 g |
| – nenasycené | 0,91 g |
| –– mononenasycené | 0,21 g |
| –– polynenasycené | 0,70 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 0,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 4 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 15,43 g |
| – cukry | 1,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vepřová srdce | Srdce vepřové | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 6 kuliček 6 kuliček pepře | Pepř černý | |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| 1 1 hrnek oloupaných žampionů (na plátky nakrájených) | Žampion čerstvý | |
| 1 plátek 1 plátek slaniny | Špek | |
| 1 hrnek 1 hrnek vývaru (může být i z kostky) | Vývar hovězí | 250 ml |