Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Srdce na žampionech)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie414 kJ /
99 kcal
Bílkoviny3,97 g
– z toho živočišné bílkoviny1,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,30 g
Tuky2,23 g
– nasycené1,25 g
– nenasycené0,91 g
–– mononenasycené0,21 g
–– polynenasycené0,70 g
––– omega 30,10 g
Vláknina0,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy15,43 g
– cukry1,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vepřová srdce Srdce vepřové
sůl Sůl mořská
6 kuliček 6 kuliček pepře Pepř černý
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
1 1 hrnek oloupaných žampionů (na plátky nakrájených) Žampion čerstvý
1 plátek 1 plátek slaniny Špek
1 hrnek 1 hrnek vývaru (může být i z kostky) Vývar hovězí 250 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.