Nutriční hodnoty (Václavkový guláš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 668 kJ / 399 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 29,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 29,96 g |
| Tuky | 2,34 g |
| – nasycené | 1,91 g |
| – nenasycené | 0,31 g |
| –– mononenasycené | 0,06 g |
| –– polynenasycené | 0,26 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 48,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 91 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 42,60 g |
| – cukry | 8,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg čerstvých václavek | Václavka čerstvá | 1000 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| olej (nebo sádlo) | Olej řepkový | |
| červená mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| kmín drcený | Kmín mletý | |
| sušené feferonky | Chilli paprička sušená | |
| sůl | Sůl mořská | |
| vývar (nebo voda a kostka bujónu) | Vývar masový | |
| cibule na ozdobu | Cibule čerstvá |