Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bretaňský far)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie19 469 kJ /
4 653 kcal
Bílkoviny115,87 g
– z toho živočišné bílkoviny85,99 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,88 g
Tuky192,96 g
– nasycené103,62 g
– nenasycené71,40 g
–– mononenasycené61,93 g
–– polynenasycené9,48 g
––– omega 31,28 g
Vláknina26,25 g
Cholesterol 2,03 g
Sodík 1,12 g
Sůl2,26 g
Sacharidy579,34 g
– cukry378,89 g
––– laktóza48,04 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
250 g 250 g krupicového cukru Cukr bílý 250 g
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
130 g 130 g slaného másla (nebo obyčejného a lžička soli) Máslo kravské 130 g
1 litr 1 litr plnotučného mléka Mléko kravské plnotučné 3,5% 1000 ml
2 lžíce 2 lžíce rumu Rum 34 ml
1 1 vanilinový cukr Cukr vanilkový
asi 150 g 150 g vypeckovaných sušených švestek Švestky sušené 150 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.