Nutriční hodnoty (Bretaňský far)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 469 kJ / 4 653 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 115,87 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 85,99 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 29,88 g |
Tuky | 192,96 g |
– nasycené | 103,62 g |
– nenasycené | 71,40 g |
–– mononenasycené | 61,93 g |
–– polynenasycené | 9,48 g |
––– omega 3 | 1,28 g |
Vláknina | 26,25 g |
Cholesterol | 2,03 g |
Sodík | 1,12 g |
Sůl | 2,26 g |
Sacharidy | 579,34 g |
– cukry | 378,89 g |
––– laktóza | 48,04 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
250 g 250 g krupicového cukru | Cukr bílý | 250 g |
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
130 g 130 g slaného másla (nebo obyčejného a lžička soli) | Máslo kravské | 130 g |
1 litr 1 litr plnotučného mléka | Mléko kravské plnotučné 3,5% | 1000 ml |
2 lžíce 2 lžíce rumu | Rum | 34 ml |
1 1 vanilinový cukr | Cukr vanilkový | |
asi 150 g 150 g vypeckovaných sušených švestek | Švestky sušené | 150 g |