Nutriční hodnoty (Fazolový salát s feferonkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 910 kJ / 1 173 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 38,58 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 38,58 g |
| Tuky | 57,35 g |
| – nasycené | 7,31 g |
| – nenasycené | 48,39 g |
| –– mononenasycené | 33,05 g |
| –– polynenasycené | 15,34 g |
| ––– omega 3 | 1,58 g |
| Vláknina | 73,20 g |
| Cholesterol | 20 mg |
| Sodík | 496 mg |
| Sůl | 1,20 g |
| Sacharidy | 89,14 g |
| – cukry | 5,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g barevných fazolí | Fazole červená ledvina | 200 g |
| 1 1 paprika | Paprika bílá čerstvá | |
| 1 1 chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
| kousek kousek pórku | Pórek čerstvý | |
| 3 PL 3 PL olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
| 3 PL 3 PL octa balsamico | Ocet balsamikový bílý | 60 ml |
| 2 PL 2 PL hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
| 1 PL 1 PL majonézy | Majonéza | 15 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |