Nutriční hodnoty (Štrúdl z tvarohového těsta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 14 098 kJ / 3 370 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 69,73 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 37,93 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 31,80 g |
| Tuky | 182,02 g |
| – nasycené | 50,08 g |
| – nenasycené | 124,24 g |
| –– mononenasycené | 83,71 g |
| –– polynenasycené | 40,53 g |
| ––– omega 3 | 3,00 g |
| Vláknina | 40,80 g |
| Cholesterol | 299 mg |
| Sodík | 1,06 g |
| Sůl | 2,46 g |
| Sacharidy | 342,70 g |
| – cukry | 144,25 g |
| ––– laktóza | 9,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
| 250 g 250 g másla (nebo Hery) | Máslo kravské | 250 g |
| 250 g 250 g měkkého tvarohu (v alobalu) | Tvaroh polotučný | 250 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 8 8 jablek | Jablko čerstvé | 1200 g |
| 50 g 50 g strouhaného perníku | Perník strouhaný | 50 g |
| strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
| mletá skořice | Skořice ceylonská mletá | |
| cukr krystal | Cukr bílý | |
| rozinky | Rozinky | |
| nasekané ořechy | Vlašské ořechy | |
| 1 1 vejce na potření | Vejce slepičí | 70 g |
| tuk na vymazání plechu | Margarín | |
| moučkový cukr na pocukrování | Cukr bílý |