Nutriční hodnoty (Pikantní kuřecí s dýní a cizrnou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 8 902 kJ / 2 128 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 345,92 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 326,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,72 g |
| Tuky | 17,28 g |
| – nasycené | 4,39 g |
| – nenasycené | 10,47 g |
| –– mononenasycené | 6,62 g |
| –– polynenasycené | 3,85 g |
| ––– omega 3 | 2,66 g |
| Vláknina | 132,70 g |
| Cholesterol | 770 mg |
| Sodík | 4,23 g |
| Sůl | 12,19 g |
| Sacharidy | 81,97 g |
| – cukry | 32,83 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 menší dýně Hokaido (asi 500 g) | Dýně Hokkaidó čerstvá | |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| kousek kousek čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
| 4 4 řízky z kuřecích prsou | Kuře prso | 1400 g |
| 400 g 400 g (plechovka) sterilovaných rajčat | Rajče červené sterilované | 400 g |
| 400 g 400 g (plechovka) sterilované cizrny | Cizrna ve slaném nálevu | 400 g |
| 2-3 lžičky 2-3 lžičky harissy | Harissa | 12.5 g |
| cukru | Cukr bílý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový |