Nutriční hodnoty (Buchta s jablíčky - 'Fofrovník')
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 17 877 kJ / 4 273 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 56,98 g |
Tuky | 136,83 g |
– nasycené | 12,76 g |
– nenasycené | 116,82 g |
–– mononenasycené | 80,91 g |
–– polynenasycené | 35,92 g |
––– omega 3 | 10,41 g |
Vláknina | 36,73 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 36 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 685,00 g |
– cukry | 316,63 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 větší jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1 balíček 1 balíček kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 hrnek 1 hrnek krupicového cukru | Cukr bílý | 250 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 2.5 g |
1 lžíce 1 lžíce kakaa | Kakao prášek | 25 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
1 hrst 1 hrst nasekaných vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
čokoládová poleva | Čokoládová poleva | |
tuk na vymazání plechu | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá |