Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Buchta s jablíčky - 'Fofrovník')

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie17 877 kJ /
4 273 kcal
Bílkoviny56,98 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny56,98 g
Tuky136,83 g
– nasycené12,76 g
– nenasycené116,82 g
–– mononenasycené80,91 g
–– polynenasycené35,92 g
––– omega 310,41 g
Vláknina36,73 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 36 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy685,00 g
– cukry316,63 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 větší jablka Jablko čerstvé 600 g
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1 balíček 1 balíček kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 hrnek 1 hrnek krupicového cukru Cukr bílý 250 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté skořice Skořice ceylonská mletá 2.5 g
1 lžíce 1 lžíce kakaa Kakao prášek 25 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
1 hrst 1 hrst nasekaných vlašských ořechů Vlašské ořechy
čokoládová poleva Čokoládová poleva
tuk na vymazání plechu Margarín
hrubá mouka na vysypání plechu Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.