Nutriční hodnoty (Bezlepkové banánové muffiny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 249 kJ / 2 689 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 45,33 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 27,09 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 18,24 g |
| Tuky | 149,49 g |
| – nasycené | 85,40 g |
| – nenasycené | 54,04 g |
| –– mononenasycené | 48,03 g |
| –– polynenasycené | 6,01 g |
| ––– omega 3 | 0,59 g |
| Vláknina | 18,60 g |
| Cholesterol | 1,16 g |
| Sodík | 365 mg |
| Sůl | 1,11 g |
| Sacharidy | 282,10 g |
| – cukry | 155,50 g |
| ––– laktóza | 1,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 zralé banány | Banán čerstvý | 270 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
| 100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 150 g 150 g bezlepkové mouky (použila jsem mouku Schär) | Mouka pohanková | 150 g |
| 1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| kousky kousky čokolády (nebo oříšků) | Čokoláda mléčná 30% |