Nutriční hodnoty (Zelný salát se sušenými rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 047 kJ / 728 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,96 g |
Tuky | 14,34 g |
– nasycené | 2,01 g |
– nenasycené | 11,91 g |
–– mononenasycené | 7,86 g |
–– polynenasycené | 4,06 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 50,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 302 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 100,05 g |
– cukry | 63,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 hlávky 1/2 hlávky bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | 1500 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1 1 menší sklenička sušených rajčat v oleji | Rajčata červená sušená v oleji | |
100 g 100 g zelených oliv | Olivy čerstvé nezralé | 100 g |
hladkolistá petrželka | Petržel nať čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |
1-2 lžíce 1-2 lžíce octa | Ocet lihový | 22.5 ml |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |