Nutriční hodnoty (Zelný salát se sušenými rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 047 kJ / 728 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 26,96 g |
| Tuky | 14,34 g |
| – nasycené | 2,01 g |
| – nenasycené | 11,91 g |
| –– mononenasycené | 7,86 g |
| –– polynenasycené | 4,06 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 50,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 302 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 100,05 g |
| – cukry | 63,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 hlávky 1/2 hlávky bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | 1500 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 1 menší sklenička sušených rajčat v oleji | Rajčata červená sušená v oleji | |
| 100 g 100 g zelených oliv | Olivy čerstvé nezralé | 100 g |
| hladkolistá petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| 1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce octa | Ocet lihový | 22.5 ml |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |