Nutriční hodnoty (Pomazánka z uzené makrely II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 965 kJ / 470 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 32,26 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 30,38 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,88 g | 
| Tuky | 31,43 g | 
| – nasycené | 6,73 g | 
| – nenasycené | 16,51 g | 
| –– mononenasycené | 12,83 g | 
| –– polynenasycené | 3,68 g | 
| ––– omega 3 | 0,40 g | 
| Vláknina | 4,80 g | 
| Cholesterol | 907 mg | 
| Sodík | 534 mg | 
| Sůl | 1,19 g | 
| Sacharidy | 13,25 g | 
| – cukry | 4,20 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1 1 uzená makrela | Makrela uzená filet | |
| 1 1 pomazánkové máslo | Pomazánka mléčná | |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 3-4 3-4 vajíčka uvařená natvrdo | Vejce slepičí | 245 g | 
| 3-4 3-4 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| 1 lžíce 1 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| trochu trochu worchesteru | Worcestrová omáčka |