Nutriční hodnoty (Fazolový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 183 kJ / 44 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,60 g |
| Tuky | 0,10 g |
| – nasycené | 0,02 g |
| – nenasycené | 0,08 g |
| –– mononenasycené | 0,02 g |
| –– polynenasycené | 0,06 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 280 mg |
| Sůl | 0,70 g |
| Sacharidy | 10,00 g |
| – cukry | 7,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| červené fazole v ostré tomatové omáčce | Fazole červená ledvina | |
| 1 1 malý pórek | Pórek čerstvý | |
| kyselá okurka | Okurka polní zavařená | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| chilli koření | Chilli paprička mletá | |
| bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
| zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| majolka | Majonéza | |
| 2 lžíce 2 lžíce kečupu | Kečup sladký | 30 ml |