Nutriční hodnoty (Fazolový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 183 kJ / 44 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,60 g |
Tuky | 0,10 g |
– nasycené | 0,02 g |
– nenasycené | 0,08 g |
–– mononenasycené | 0,02 g |
–– polynenasycené | 0,06 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 280 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 10,00 g |
– cukry | 7,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
červené fazole v ostré tomatové omáčce | Fazole červená ledvina | |
1 1 malý pórek | Pórek čerstvý | |
kyselá okurka | Okurka polní zavařená | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
chilli koření | Chilli paprička mletá | |
bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
majolka | Majonéza | |
2 lžíce 2 lžíce kečupu | Kečup sladký | 30 ml |