Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie183 kJ /
44 kcal
Bílkoviny0,60 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,60 g
Tuky0,10 g
– nasycené0,02 g
– nenasycené0,08 g
–– mononenasycené0,02 g
–– polynenasycené0,06 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 280 mg
Sůl0,70 g
Sacharidy10,00 g
– cukry7,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
červené fazole v ostré tomatové omáčce Fazole červená ledvina
1 1 malý pórek Pórek čerstvý
kyselá okurka Okurka polní zavařená
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
chilli koření Chilli paprička mletá
bílý jogurt Jogurt kravský bílý 1,5%
zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
majolka Majonéza
2 lžíce 2 lžíce kečupu Kečup sladký 30 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.