Nutriční hodnoty (Řecký salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 6 037 kJ / 1 443 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,60 g |
| Tuky | 136,80 g |
| – nasycené | 14,01 g |
| – nenasycené | 113,18 g |
| –– mononenasycené | 53,19 g |
| –– polynenasycené | 59,99 g |
| ––– omega 3 | 5,51 g |
| Vláknina | 9,60 g |
| Cholesterol | 130 mg |
| Sodík | 836 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 39,50 g |
| – cukry | 33,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 300 g |
| 300 g 300 g paprik | Paprika bílá čerstvá | 300 g |
| 1 1 salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| 100 g 100 g bílého jogurt (nebo majonézy) | Jogurt kravský bílý 3,5% | 100 ml |
| 5 lžic 5 lžic oleje | Olej řepkový | 55 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| citrónová šťáva | Šťáva z citrónu |