Nutriční hodnoty (Jablkový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 15 626 kJ / 3 735 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 63,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 12,76 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 51,20 g |
| Tuky | 165,40 g |
| – nasycené | 41,86 g |
| – nenasycené | 116,99 g |
| –– mononenasycené | 78,82 g |
| –– polynenasycené | 38,17 g |
| ––– omega 3 | 2,62 g |
| Vláknina | 22,80 g |
| Cholesterol | 266 mg |
| Sodík | 587 mg |
| Sůl | 2,04 g |
| Sacharidy | 486,18 g |
| – cukry | 118,88 g |
| ––– laktóza | 5,88 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 250 g 250 g Hery | Margarín | 250 g |
| 3 lžíce 3 lžíce cukru | Cukr bílý | 75 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 8 lžic 8 lžic mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 120 ml |
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| cukr (dle chuti) | Cukr bílý | |
| mletá skořice (dle chuti) | Skořice ceylonská mletá |