Nutriční hodnoty (Paprikový salát s okurkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 517 kJ / 363 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,90 g |
| Tuky | 33,15 g |
| – nasycené | 2,27 g |
| – nenasycené | 29,49 g |
| –– mononenasycené | 20,82 g |
| –– polynenasycené | 8,67 g |
| ––– omega 3 | 2,71 g |
| Vláknina | 0,30 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 420 mg |
| Sůl | 1,05 g |
| Sacharidy | 15,00 g |
| – cukry | 10,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4-5 4-5 paprik | Paprika bílá čerstvá | |
| malou salátovou okurku | Okurka salátová čerstvá | |
| kelímek kelímek jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | |
| 3 lžíce 3 lžíce kečupu | Kečup sladký | 45 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
| sůl | Sůl mořská |