Nutriční hodnoty (Pečené fazole s mrkví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 4 845 kJ / 1 158 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 42,00 g |
| Tuky | 28,66 g |
| – nasycené | 3,31 g |
| – nenasycené | 24,56 g |
| –– mononenasycené | 15,51 g |
| –– polynenasycené | 9,05 g |
| ––– omega 3 | 2,77 g |
| Vláknina | 99,09 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 267 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 137,83 g |
| – cukry | 69,33 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 3 3 jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 200 g 200 g sterilizovaných červených fazolí | Fazole červená ledvina sterilované | 200 g |
| 3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
| 1/2 l 1/2 l zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 500 ml |
| 70 g 70 g rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 70 g |
| 1 lžička 1 lžička ostré hořčice | Hořčice dijonská | 5 g |
| 2 lžíce 2 lžíce octa | Ocet lihový | 30 ml |
| sůl (podle chuti) | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý |