Nutriční hodnoty (Pečené fazole s mrkví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 845 kJ / 1 158 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 42,00 g |
Tuky | 28,66 g |
– nasycené | 3,31 g |
– nenasycené | 24,56 g |
–– mononenasycené | 15,51 g |
–– polynenasycené | 9,05 g |
––– omega 3 | 2,77 g |
Vláknina | 99,09 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 267 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 137,83 g |
– cukry | 69,33 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
10 dkg 10 dkg mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
3 3 jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
20 dkg 20 dkg sterilizovaných červených fazolí | Fazole červená ledvina sterilované | 200 g |
3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
1/2 l 1/2 l zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 500 ml |
7 dkg 7 dkg rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 70 g |
1 lžičku 1 lžičku ostré hořčice | Hořčice dijonská | 5 g |
2 lžíce 2 lžíce octa | Ocet lihový | 30 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |