Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečené fazole s mrkví)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie4 845 kJ /
1 158 kcal
Bílkoviny42,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny42,00 g
Tuky28,66 g
– nasycené3,31 g
– nenasycené24,56 g
–– mononenasycené15,51 g
–– polynenasycené9,05 g
––– omega 32,77 g
Vláknina99,09 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 267 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy137,83 g
– cukry69,33 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g mrkve Mrkev čerstvá 100 g
3 3 jablka Jablko čerstvé 450 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
200 g 200 g sterilizovaných červených fazolí Fazole červená ledvina sterilované 200 g
3 3 cibule Cibule čerstvá 210 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
1/2 l 1/2 l zeleninového vývaru Vývar zeleninový 500 ml
70 g 70 g rajčatového protlaku Protlak rajčatový 70 g
1 lžička 1 lžička ostré hořčice Hořčice dijonská 5 g
2 lžíce 2 lžíce octa Ocet lihový 30 ml
sůl (podle chuti) Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.