Nutriční hodnoty (Vánoční kapr ve zlatých šupinách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 995 kJ / 1 433 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 46,51 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 20,76 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 25,75 g |
| Tuky | 20,95 g |
| – nasycené | 5,34 g |
| – nenasycené | 10,37 g |
| –– mononenasycené | 6,35 g |
| –– polynenasycené | 4,02 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 26,50 g |
| Cholesterol | 524 mg |
| Sodík | 408 mg |
| Sůl | 5,52 g |
| Sacharidy | 251,33 g |
| – cukry | 32,40 g |
| ––– laktóza | 4,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 filety z kapra | Kapr filet | |
| 30 g 30 g škrobu | Bramborový škrob | 30 g |
| 100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
| 50 g 50 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 50 g |
| 2 2 vajíčka | Vejce slepičí | 140 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý kmín | Kmín mletý | |
| 250 g 250 g corn flakes | Cornflakes | 250 g |
| olej (na smažení) | Olej řepkový | |
| citron na ozdobu | Citrón čerstvý |