Nutriční hodnoty (Indická kuřecí směs)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 590 kJ / 2 053 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 137,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 110,15 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 27,75 g |
| Tuky | 89,55 g |
| – nasycené | 41,37 g |
| – nenasycené | 44,08 g |
| –– mononenasycené | 35,28 g |
| –– polynenasycené | 8,81 g |
| ––– omega 3 | 0,76 g |
| Vláknina | 29,98 g |
| Cholesterol | 428 mg |
| Sodík | 3,15 g |
| Sůl | 7,36 g |
| Sacharidy | 162,50 g |
| – cukry | 37,70 g |
| ––– laktóza | 0,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g kuřecích steaků | Kuře stehno bez kůže | 600 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| lžička lžička mletého zázvoru | Zázvor sušený mletý | |
| 3 lžíce 3 lžíce sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 45 ml |
| olej | Olej řepkový | |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| 3 3 jemně pálivé feferonky(nemusí být) | ||
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| 300 g 300 g čerstvých paprik | Paprika červená čerstvá | 300 g |
| 200 g 200 g žampionů | Žampion čerstvý | 200 g |
| 100 g 100 g cibule | Cibule čerstvá | 100 g |
| 150 g 150 g porku | Pórek čerstvý | 150 g |
| 1 sáček 1 sáček rýže | Rýže bílá | 125 g |