Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Slaninové vdolečky s cibulí a sýrem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 319 kJ /
2 466 kcal
Bílkoviny67,75 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny67,75 g
Tuky56,30 g
– nasycené5,41 g
– nenasycené46,80 g
–– mononenasycené29,54 g
–– polynenasycené17,26 g
––– omega 34,24 g
Vláknina18,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,41 g
Sůl16,00 g
Sacharidy412,70 g
– cukry38,10 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 ml 250 ml teplé vody Voda 250 ml
2 lžičky 2 lžičky soli Sůl mořská 16 g
45 g 45 g oleje Olej řepkový 45 ml
500-600 g 500-600 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 550 g
30 g 30 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 30 g
2 lžičky 2 lžičky cukru Cukr bílý 10 g
anglická slanina Anglická slanina
strouhaný sýr Sýr kravský tvrdý 30%
hodně cibule a trocha oleje na její podušení. (Cibuli, nakrájenou na půlkolečka podusíme na oleji a necháme vychladnout). Cibule čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.