Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí plátky v hermelínové omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 104 kJ /
2 176 kcal
Bílkoviny380,65 g
– z toho živočišné bílkoviny379,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky63,83 g
– nasycené35,98 g
– nenasycené23,72 g
–– mononenasycené19,48 g
–– polynenasycené4,23 g
––– omega 33,08 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 949 mg
Sodík 3,12 g
Sůl8,16 g
Sacharidy18,77 g
– cukry16,67 g
––– laktóza12,47 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 kuřecí prsa Kuře prso 1400 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
200 g 200 g hermelínu Hermelín 200 g
30 g 30 g taveného sýra Sýr tavený 30 g
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
hladká mouka na zahuštění Mouka pšeničná hladká
pepř čtyř barev Pepř barevný
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.