Nutriční hodnoty (Kuřecí plátky v hermelínové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 104 kJ / 2 176 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 380,65 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 379,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 63,83 g |
| – nasycené | 35,98 g |
| – nenasycené | 23,72 g |
| –– mononenasycené | 19,48 g |
| –– polynenasycené | 4,23 g |
| ––– omega 3 | 3,08 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 949 mg |
| Sodík | 3,12 g |
| Sůl | 8,16 g |
| Sacharidy | 18,77 g |
| – cukry | 16,67 g |
| ––– laktóza | 12,47 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí prsa | Kuře prso | 1400 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 200 g 200 g hermelínu | Hermelín | 200 g |
| 30 g 30 g taveného sýra | Sýr tavený | 30 g |
| 200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
| hladká mouka na zahuštění | Mouka pšeničná hladká | |
| pepř čtyř barev | Pepř barevný | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový |