Nutriční hodnoty (Kuřecí plátky v hermelínové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 9 104 kJ / 2 176 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 380,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 379,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 63,83 g |
– nasycené | 35,98 g |
– nenasycené | 23,72 g |
–– mononenasycené | 19,48 g |
–– polynenasycené | 4,23 g |
––– omega 3 | 3,08 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 949 mg |
Sodík | 3,12 g |
Sůl | 8,16 g |
Sacharidy | 18,77 g |
– cukry | 16,67 g |
––– laktóza | 12,47 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kuřecí prsa | Kuře prso | 1400 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
200 g 200 g hermelínu | Hermelín | 200 g |
30 g 30 g taveného sýra | Sýr tavený | 30 g |
200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
hladká mouka na zahuštění | Mouka pšeničná hladká | |
pepř čtyř barev | Pepř barevný | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový |