Nutriční hodnoty (Kotletka pod zelím dušeným na anglické slanině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 214 kJ / 1 246 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,74 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,49 g |
Tuky | 126,58 g |
– nasycené | 61,68 g |
– nenasycené | 63,33 g |
–– mononenasycené | 54,06 g |
–– polynenasycené | 9,26 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 8,60 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,44 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 13,30 g |
– cukry | 7,10 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vepřové kotlety | Vepřová kotleta s kostí | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
sladká paprika | Paprika červená sušená | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
olej | Olej řepkový | |
15 dkg 15 dkg anglické slaniny | Anglická slanina | 150 g |
1/2 1/2 velké cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
25 dkg 25 dkg hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | 250 g |