Nutriční hodnoty (Kotletka pod zelím dušeným na anglické slanině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 214 kJ / 1 246 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 9,74 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,25 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,49 g | 
| Tuky | 126,58 g | 
| – nasycené | 61,68 g | 
| – nenasycené | 63,33 g | 
| –– mononenasycené | 54,06 g | 
| –– polynenasycené | 9,26 g | 
| ––– omega 3 | 0,15 g | 
| Vláknina | 8,60 g | 
| Cholesterol | 105 mg | 
| Sodík | 2,44 g | 
| Sůl | 6,00 g | 
| Sacharidy | 13,30 g | 
| – cukry | 7,10 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 3 3 vepřové kotlety | Vepřová kotleta s kostí | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| sladká paprika | Paprika červená sušená | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| olej | Olej řepkový | |
| 15 dkg 15 dkg anglické slaniny | Anglická slanina | 150 g | 
| 1/2 1/2 velké cibule | Cibule čerstvá | 35 g | 
| 25 dkg 25 dkg hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | 250 g | 
 
	