Nutriční hodnoty (Zelí "Chameleon")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 366 kJ / 1 522 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 173,25 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 149,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 24,00 g |
| Tuky | 34,50 g |
| – nasycené | 8,63 g |
| – nenasycené | 17,55 g |
| –– mononenasycené | 14,03 g |
| –– polynenasycené | 3,53 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 39,00 g |
| Cholesterol | 488 mg |
| Sodík | 615 mg |
| Sůl | 0,75 g |
| Sacharidy | 110,00 g |
| – cukry | 80,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 0,75 kg 0,75 kg plecka nebo vykostěného vepřového kolena | Vepřová plec | 750 g |
| 2 ks 2 ks rajčatový protlak (po 140 g) | Protlak rajčatový | |
| 1,5 kg 1,5 kg nakrájeného bílého hlávkového zelí (střední hlávka) | Zelí bílé čerstvé | 1500 g |
| Vegeta | Kořenící směs sypká | |
| Zlatý hovězí bujon Maggi | Bujón hovězí | |
| větší cibule | Cibule čerstvá | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| brambory | Brambor zimní | |
| 2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |
| Podravka | Kořenící směs sypká | |
| 2 2 vrchovaté lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| voda | Voda |