Nutriční hodnoty (Pikantní kuřecí závitky s lehce zeleninovým sosem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 835 kJ / 1 634 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 328,26 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 326,88 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,38 g |
| Tuky | 15,17 g |
| – nasycené | 4,61 g |
| – nenasycené | 8,40 g |
| –– mononenasycené | 5,44 g |
| –– polynenasycené | 2,96 g |
| ––– omega 3 | 2,66 g |
| Vláknina | 4,22 g |
| Cholesterol | 770 mg |
| Sodík | 950 mg |
| Sůl | 2,41 g |
| Sacharidy | 13,58 g |
| – cukry | 5,22 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 větší kuřecí prsa | Kuře prso | 1400 g |
| 1 ks 1 ks pikantní maďarské klobásy | Klobása | |
| francouzská hořčice | Hořčice dijonská | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| malá mrkev | Mrkev čerstvá | |
| kousek kousek porku | Pórek čerstvý | |
| cca 2 dcl 2 dcl bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
| lžíce lžíce sladké papriky | Paprika červená sušená | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový | |
| trochu trochu hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| 0,5 0,5 bujonové kostky | Bujón hovězí | 5 g |