Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z ředkviček)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 200 kJ /
526 kcal
Bílkoviny6,94 g
– z toho živočišné bílkoviny1,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,26 g
Tuky39,10 g
– nasycené24,91 g
– nenasycené13,33 g
–– mononenasycené11,98 g
–– polynenasycené1,35 g
––– omega 30,21 g
Vláknina3,62 g
Cholesterol 120 mg
Sodík 32 mg
Sůl0,08 g
Sacharidy34,72 g
– cukry6,64 g
––– laktóza2,22 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 svazek 1 svazek ředkviček Ředkvička čerstvá 110 g
40 g 40 g másla Máslo kravské 40 g
40 g 40 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 40 g
2 lžíce 2 lžíce smetany (nebo mléka) Smetana kravská sladká 12% 50 ml
sůl Sůl mořská
vývar (nebo voda) Vývar masový
petrželka Petržel nať čerstvá
mletý pepř Pepř černý mletý
pečivo na krutonky Krutony

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.