Nutriční hodnoty (Rychlý kuřecí pekáček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 989 kJ / 714 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,19 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 88,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,19 g |
Tuky | 22,37 g |
– nasycené | 6,31 g |
– nenasycené | 15,13 g |
–– mononenasycené | 9,66 g |
–– polynenasycené | 5,47 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 12,70 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 345 mg |
Sůl | 0,68 g |
Sacharidy | 30,10 g |
– cukry | 11,53 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g kuřecích stehenních řízků | Kuřecí stehenní řízky | 400 g |
1 1 pikantní klobása | Klobása | |
2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
4-5 lžic 4-5 lžic oleje | Olej řepkový | 49.5 ml |
hořčice (podle chuti) | Hořčice plnotučná | |
2 lžíce 2 lžíce maďarské papriky (nebo lžíce sladké a trochu pálivé) | Paprika sladká | 30 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
200 ml 200 ml vína (i méně, nebo piva, vody) | Víno bílé suché | 200 ml |
1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku (případně 2 rajčata nebo kečup) | Protlak rajčatový | 15 g |