Nutriční hodnoty (Rychlý kuřecí pekáček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 989 kJ / 714 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 94,19 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 88,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,19 g |
| Tuky | 22,37 g |
| – nasycené | 6,31 g |
| – nenasycené | 15,13 g |
| –– mononenasycené | 9,66 g |
| –– polynenasycené | 5,47 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 12,70 g |
| Cholesterol | 120 mg |
| Sodík | 345 mg |
| Sůl | 0,68 g |
| Sacharidy | 30,10 g |
| – cukry | 11,53 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g kuřecích stehenních řízků | Kuřecí stehenní řízky | 400 g |
| 1 1 pikantní klobása | Klobása | |
| 2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 4-5 lžic 4-5 lžic oleje | Olej řepkový | 49.5 ml |
| hořčice (podle chuti) | Hořčice plnotučná | |
| 2 lžíce 2 lžíce maďarské papriky (nebo lžíce sladké a trochu pálivé) | Paprika sladká | 30 g |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 200 ml 200 ml vína (i méně, nebo piva, vody) | Víno bílé suché | 200 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku (případně 2 rajčata nebo kečup) | Protlak rajčatový | 15 g |